понедељак, 14. април 2014.

Savršen kroj - 2013

Vladimir Đurđević
Savršen kroj
Beogradsko dramsko pozorište

Premijera: 15.5.2013. godine

Režija: subjektivno s'radošću
Uloge:
Svetislav šnajder: Dragan Petrović Pele
Marko Milun:       Slobodan Boda Ninković

Scenografija: Uglješa Vrcelj
Kostimograf: Dragica Laušević
Koreografija: Milan Gromilić
Autor songova: Slobodan Boda Ninković
Tekst songova: Jovica Tišma
Muzički aranžmani: Vlada Jovančić
Vokal: Saška Janković



Posle hit predstave "Ne igraj na Engleze", dramski pisac Vladimir Đurđević napisao je novi tekst za komediju "Savršen kroj". Predstava u kojoj glume Slobodan Boda Ninković i Dragan Petrović Pele bi, prema rečima autora, trebalo muškarcima da posluži da se prepoznaju i da probaju da shvate koje su im slabosti.

Predstava govori o susretu dva muškarca različitog statusa i položaja u društvu, različitog obrazovanja i sistema vrednosti. “Savršen kroj“ će svakome lepo stajati i nikoga neće uvrediti.
„Savršen kroj“, najavljuje stvaranje pozorišne trilogije „Subjektivno s radošću“.Ideja se rodila kao odgovor na pitanje kako nastaviti dalje u ovim, gotovo nemogućim uslovim za rad u pozorištu.
Poučeni zajedničkim, pedesetogodišnjim pozorišnim iskustvom, Pele i Boda, odlučili su da ostatak svog profesionalnog života provedu u radu i to isključivo u projektima koji se tiču njih i predstavljaju im zadovoljstvo.Tako je nastala ideja za novi pogled na svet i posao kojim se bave. Umesto „Stand-Up-a“, rešili su da pokrenu pravac „Sit down“

Нема коментара:

Постави коментар